Nu ook in Beuningen en Wijchen!

 

 

Bijles Maas en Waal start vanaf medio maart 2016 ook in Beuningen en Wijchen met het geven van bijlessen en begeleiding aan leerlingen. De organisatie heeft gemerkt dat er een groeiende vraag is naar bijlessen in verschillende vakgebieden en persoonlijke begeleiding vanuit deze omgeving.

Bijles Maas en Waal

Als professionele en persoonlijke organisatie bemiddelt Bijles Maas en Waal tussen bijlesgevers en leerlingen met als doel het stimuleren van een positieve ontwikkeling van de leerlingen. Met behulp van enthousiaste studenten en docenten zorgen wij ervoor dat leren weer leuk wordt!

De studenten en docenten verzorgen bijlessen aan leerlingen van de basisschool, de middelbare school, het mbo, het hbo en de universiteit. Deze studenten en docenten komen bij de leerlingen thuis. De begeleiding is dan ook altijd individueel.

Andere diensten in Beuningen en Wijchen

Naast bijles geeft Bijles Maas en Waal ook in kleine groepjes workshops op het gebied van studievaardigheden, huiswerkbegeleiding en voor de examenkandidaten zijn er examentrainingen. Deze vinden plaats in d’n Bogerd in Druten. In de gemeenten Wijchen en Beuningen is geen aparte locatie.

Momenteel is Bijles Maas en Waal gevestigd in d’n Bogerd te Druten. In het land van Maas en Waal zijn al veel leerlingen geholpen met bijlessen. Dit willen we graag verder voortzetten in Beuningen en Wijchen.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator van Bijles Maas en Waal: Sanne van Boxtel.
Via telefoonnummer: 0487-745003 of stuur een e-mail naar: sanne@bijlesmaasenwaal.nl

 

Hoe werkt het?