Huiswerkbegeleiding

Overzicht en structuur in een rustige leeromgeving

Tijdens huiswerkbegeleiding helpen onze begeleiders je in kleine groepjes met je huiswerk. Overzicht creëren is niet altijd makkelijk. Samen met onze begeleider maak je een plan om het huiswerk goed en efficiënt aan te pakken. Zo houd je meer tijd over voor leuke dingen! De begeleiding zorgt voor een rustige en vertrouwde omgeving. Met z’n allen aan de slag zorgt voor meer motivatie dan alleen op je kamer huiswerk maken. Voor veel ouders is het een opluchting dat niet iedere dag de strijd omtrent huiswerk hoeft plaats te vinden en dat een neutrale partij hierin meehelpt.

Studiebegeleiding

Stap voor stap leren hoe te plannen en studeren

Tijdens onze studiebegeleiding leren we je studievaardigheden. Dit is een aanvulling op onze huiswerkbegeleiding. We maken een plan van aanpak en je krijgt maandelijks persoonlijke begeleiding van één van onze docenten. Door middel van een handig planboekje leren we je stap voor stap hoe je moet plannen. Ook organiseren we diverse workshops gericht op het “leren leren”. Hoe leer je bijvoorbeeld woordjes uit je hoofd? Of hoe bereid je je goed voor op een groot proefwerk? Ook onderhouden we regelmatig contact met je ouders en desgewenst met je mentor.

  Hoe werkt het?

1. Contact opnemen
Je kunt contact opnemen via onze website, door te bellen of een e-mail sturen. Ook ben je van harte welkom op ons kantoor in d’n Bogerd te Druten. Graag maken we een afspraak voor een intake.
2. Intakegesprek
Voor een leerling start met huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding, plannen we een intake om kennis te maken. We bespreken graag met jou de mogelijkheden en wensen en beantwoorden jouw vragen. We nemen bovendien jouw gegevens door en schrijven jouw kind in. Ook worden duidelijke afspraken gemaakt en doelen gesteld. Bovendien reiken wij de gedragsregels uit aan de leerling en laten we het leslokaal zien. Er wordt afgesproken wanneer de leerling start met de begeleiding.
3. Starten met de huiswerkbegeleiding
De leerling start met de huiswerkbegeleiding.
4. Online de voortgang bijhouden
Je kunt via Bijles Portal de voortgang van jouw kind bekijken. Bij het inschrijven ontvang je een logincode waarmee je dagelijks kunt bekijken wat jouw kind die middag heeft gedaan op de begeleiding.
5. Evaluatie
Regelmatig zullen wij contact met je opnemen om de huiswerkbegeleiding te evalueren. Je kunt aangeven wat er eventueel moet worden bijgesteld aan de begeleiding. Mochten er eerder vragen of opmerkingen zijn over de begeleiding, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Pakketten en tarieven

Huiswerkbegeleiding Studiebegeleiding
    Intakegesprek Intakegesprek
    Onder begeleiding huiswerk maken Onder begeleiding huiswerk maken
    Overhoren Overhoren
      Plan van aanpak voor de begeleiding
      Vooraf 1 uur individuele begeleiding
      Ondersteuning bij plannen en leren
      Planningsboekje met handige studietips
      Contact met de mentor
      Regelmatige evaluatie met ouders
      Deelname workshops plannen en leren
Middagen
per week:
Middagen
per maand:
Tarief
per maand:
Tarief
per maand:
1 4 € 95,00 € 145,00
2 8 € 145,00 € 195,00
3 12 € 195,00 € 245,00
4 16 € 245,00 € 295,00
5 20 € 295,00 € 345,00

 Extra informatie

Toelichting bij de tarievenPortalAfzeggen of verschuivenLocaties en tijdenFacturen
  • Per schooljaar wordt € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
  • Extra contactmomenten, individuele begeleiding, contact met de mentor en gesprekken met ouders kosten bij huiswerkbegeleiding € 12,50 per 30 minuten. Bij studiebegeleiding zijn deze kosten bij het maandtarief inbegrepen.
  • Je betaalt maandelijks hetzelfde bedrag. Je koopt maandelijks een vast aantal middagen.
  • Je kunt je tot 24 uur voor aanvang van een middag afmelden via 0487-745003 of per e-mail. Je houdt de betreffende middag dan tegoed. Je mag die middag dan op elk gewenst moment inhalen.
  • Niet gebruikte middagen kunnen telkens worden meegenomen naar de volgende maand. De opgespaarde middag(en) zijn geldig tot aan het einde van het schooljaar. Het tegoed vervalt dan.
  • De huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding zijn maandelijks opzegbaar.
  • Opzeggen dient voor aanvang van de nieuwe maand te gebeuren.
  • Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten. Het maandtarief blijft dan echter gelijk, dus je kunt de gemiste middagen op een ander moment inhalen.
  • Er wordt geen geld teruggegeven.
  • In de maanden juli en augustus wordt er niets gefactureerd.

Via ons online systeem Bijles Portal kun je 24 uur per dag inzien wat jouw kind heeft gedaan tijdens de begeleiding, aan- en afmelden voor begeleiding en facturen raadplegen. Hiervoor dien je in te loggen met jouw e-mailadres en wachtwoord.

Is je kind ziek of anderszins verhinderd, dan kun je hem/haar online afmelden of even bellen naar 0487-745003. Indien je jouw kind minimaal 24 uur voor aanvang afmeldt, dan worden er voor die middag geen kosten in rekening gebracht. Middagen die niet worden afgezegd of binnen 24 uur worden afgezegd, worden toch in rekening gebracht, tenzij dit naar oordeel van Bijles Maas en Waal onredelijk is.

Onze huiswerkbegeleiding vindt plaats in ons leslokaal op d’n Bogerd, Van Heemstraweg 53 te Druten. Als je de trap op loopt zie je direct het bordje Bart van Kraaij Groep staan. Ons lokaal is dagelijks geopend van 14:00 uur tot 17:30 uur.

In de Rosmolen in Beneden-Leeuwen zijn we geopend op maandag en woensdag van 14:00 uur tot 17:00 uur. Deze groep start in oktober 2016

Facturen worden altijd de 6e dag van de maand verzonden. Standaard ontvang je van ons een factuur per e-mail met een overzicht van wat jouw kind tijdens de begeleiding heeft gedaan. Ontvang je de factuur liever per post, dan betaal je per maand € 2,00 extra. Wij schrijven het bedrag automatisch van jouw rekening af als je ons hiervoor machtigt. Op deze manier vergeet je nooit het bedrag over te maken. Verstrek je liever geen machtiging, dan betaal je per maand ook € 2,00 extra.