Huiswerkbegeleiding

Overzicht en structuur in een rustige leeromgeving

Tijdens huiswerkbegeleiding helpen onze begeleiders je in kleine groepjes met je huiswerk. Overzicht creëren is niet altijd makkelijk. Samen met onze begeleider maak je een plan om het huiswerk goed en efficiënt aan te pakken. Zo houd je meer tijd over voor leuke dingen! De begeleiding zorgt voor een rustige en vertrouwde omgeving. Met z’n allen aan de slag zorgt voor meer motivatie dan alleen op je kamer huiswerk maken. Voor veel ouders is het een opluchting dat niet iedere dag de strijd omtrent huiswerk hoeft plaats te vinden en dat een neutrale partij hierin meehelpt.

 • Het samenstellen van eigen leerdoelen in een plan van aanpak met daarbij tussentijdse reflectie en tot slot het bijstellen of evalueren van je eigen ontwikkelingsplan;
 • Een rustige en moderne leeromgeving;
 • Ondersteuning bij het plannen;
 • Ondersteuning bij het maken en leren van huiswerk;
 • Overhoormomenten;
 • Maandag, dinsdag, woensdag en donderdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

Individuele studiebegeleiding

Ondersteunen bij het plannen en het leren leren. Wil je hier meer over weten? Bel dan even.

 

  Hoe werkt het?

1. Contact opnemen
Je kunt contact opnemen via onze website, door te bellen of een e-mail sturen. Ook ben je van harte welkom op ons kantoor in d’n Bogerd te Druten. Graag maken we een afspraak voor een intake.
2. Intakegesprek
Voor een leerling start met huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding, plannen we een intake om kennis te maken. We bespreken graag met jou de mogelijkheden en wensen en beantwoorden jouw vragen. We nemen bovendien jouw gegevens door en schrijven jouw kind in. Ook worden duidelijke afspraken gemaakt en doelen gesteld. Bovendien reiken wij de gedragsregels uit aan de leerling en laten we het leslokaal zien. Er wordt afgesproken wanneer de leerling start met de begeleiding.
3. Starten met de huiswerkbegeleiding
De leerling start met de huiswerkbegeleiding.
4. Online de voortgang bijhouden
Je kunt via Bijles Portal de voortgang van jouw kind bekijken. Bij het inschrijven ontvang je een logincode waarmee je dagelijks kunt bekijken wat jouw kind die middag heeft gedaan op de begeleiding.
5. Evaluatie
Regelmatig zullen wij contact met je opnemen om de huiswerkbegeleiding te evalueren. Je kunt aangeven wat er eventueel moet worden bijgesteld aan de begeleiding. Mochten er eerder vragen of opmerkingen zijn over de begeleiding, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Tarieven

De kosten op een rijtje

Jaarlijkse administratiekosten (eenmaal per schooljaar): €15,
Maandelijkse kosten huiswerkbegeleiding: €10,-
Kosten per middag: €22,50

Extra informatie

Toelichting bij de tarievenPortalAfzeggen of verschuivenLocaties en tijdenFacturen
 • Per schooljaar wordt € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
 • Je betaalt maandelijks hetzelfde bedrag. Je koopt maandelijks een vast aantal middagen.
 • Je kunt je tot 24 uur voor aanvang van een middag afmelden via 0487-745003 of per e-mail naar sanne@bijlesmaasenwaal.nl. Je houdt de betreffende middag dan tegoed. Je mag die middag dan op elk gewenst moment inhalen.
 • Niet gebruikte middagen kunnen telkens worden meegenomen naar de volgende maand. De opgespaarde middag(en) zijn geldig tot aan het einde van het schooljaar. Het tegoed vervalt dan.
 • De huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding zijn maandelijks opzegbaar. 
 • Opzeggen dient voor aanvang van de nieuwe maand te gebeuren.
 • Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten. Het maandtarief blijft dan echter gelijk, dus je kunt de gemiste middagen op een ander moment inhalen.
 • Er wordt geen geld teruggegeven.
 • In de maanden juli en augustus wordt er niets gefactureerd.

Via ons online systeem Bijles Portal kun je 24 uur per dag inzien wat jouw kind heeft gedaan tijdens de begeleiding, aan- en afmelden voor begeleiding en facturen raadplegen. Hiervoor dien je in te loggen met jouw e-mailadres en wachtwoord.

Is je kind ziek of anderszins verhinderd, dan kun je hem/haar online afmelden of even bellen naar 0487-745003. Een mailtje naar sanne@bijlesmaasenwaal.nl mag ook. Indien je jouw kind minimaal 24 uur voor aanvang afmeldt, dan worden er voor die middag geen kosten in rekening gebracht. Middagen die niet worden afgezegd of binnen 24 uur worden afgezegd, worden toch in rekening gebracht, tenzij dit naar oordeel van Bijles Maas en Waal onredelijk is.

Onze huiswerkbegeleiding vindt plaats in ons leslokaal op d’n Bogerd, Van Heemstraweg 53 te Druten. Als je de trap op loopt zie je direct het bordje Bart van Kraaij Groep staan.

Ons lokaal is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Facturen worden altijd de 6e dag van de maand verzonden. Standaard ontvang je van ons een factuur per e-mail met een overzicht van wat jouw kind tijdens de begeleiding heeft gedaan. Ontvang je de factuur liever per post, dan betaal je per maand € 2,00 extra. Wij schrijven het bedrag automatisch van jouw rekening af als je ons hiervoor machtigt. Op deze manier vergeet je nooit het bedrag over te maken. Verstrek je liever geen machtiging, dan betaal je per maand ook € 2,00 extra.