De leerstijlentest van Bijles Maas en Waal

Merk jij ook dat je op een heel andere manier leert dan je klasgenootjes? Jij wilt altijd muziek luisteren terwijl de ander liever in een rustige ruimte zit. Jij gebruikt heel veel kleurtjes in je samenvatting, en de ander maakt juist schema’s van de informatie.

Wij willen graag dat jullie een goed beeld krijgen van de manier waarop jullie het beste leren. Jullie moeten jezelf hier ook in herkennen. Daarom heeft Bijles Maas en Waal een leerstijlentest ontwikkeld. Wij hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van het karakter van bepaalde diersoorten. Zo komen er onder andere een hond, uil, mol en schildpad in voor! Met behulp van deze leerstijlentest willen wij graag tips en tops meegeven voor bij het leren.

Hoe het werkt? Je komt bij ons met een van je ouders en dan ga je aan de slag met de test. Deze test duurt niet heel lang en heeft grappige vragen. Vervolgens rekenen we voor je uit welk dier je bent. Daarna kunnen we daar nog even over praten en dan ga je weer lekker naar huis. Want leren is natuurlijk niet altijd leuk! Maar wij proberen het leren, doordat de manier van leren aansluit op jouw behoefte, weer leuk te maken. Laat hier even je gegevens achter en ik neem binnen een week contact met je op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Tot snel,

Sanne van Boxtel

Aanvraag Quickscan

[recaptcha]