“Leren leren”

Bijles Maas en Waal organiseert maandelijks een workshop die te maken heeft met plannen en leren. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een planning, maar ook een samenvatting maken, of op een goede manier huiswerk maken. Zo zijn er nog veel meer verschillende taken binnen plannen en leren waar leerlingen op de middelbare school tegenaan lopen. Wij willen ze daar graag bij helpen door workshops aan te bieden en ze hierin tips en adviezen kunnen geven. Zie hier de planning van de workshops voor het schooljaar 2016-2017.

De workshops zijn er voor alle leerlingen van Bijles Maas en Waal. Leerlingen van de studiebegeleiding mogen maandelijks gratis deelnemen. Volg je alleen bijlessen of huiswerkbegeleiding maar zou je hier toch graag meer over willen weten? Dan verwijzen wij jullie graag door naar Sanne van Boxtel. Zij helpt jullie graag verder met alle informatie betreft onze workshops.
Telefoonnummer: 0487-745003 of per mail: sanne@bijlesmaasenwaal.nl

Workshops

De tijden voor de workshop zijn altijd van 15.30 uur tot 17.00 uur. We hebben gekozen om iedere bijeenkomst op een andere dag te plannen zodat er voor alle leerlingen gelegenheid is om deze eens of vaker te volgen. Wil je de workshop graag volgen maar kun je een keer niet, dan mag je deze individueel inhalen. Voor leerlingen die de studiebegeleiding volgen is het gratis, leerlingen die de huiswerkbegeleiding volgen of van buitenaf komen betalen € 12,50 voor iedere 30 minuten.
Het is niet verplicht om de workshops te volgen wanneer je hebt gekozen voor studiebegeleiding, wel graag even aanmelden als je deelneemt aan de workshop.
Tijdens iedere workshop is er natuurlijk altijd gelegenheid tot vragen stellen ook met betrekking tot de andere onderwerpen.

Jaarplanning workshop:

Workshop 1
Workshop 2
Workshop 3
Workshop 4
Workshop 5
Workshop 6
Workshop 7